Af Helle Ladefoged
Fotos venligst udlånt af Randers Freja atletik og motion

Randers Freja atletik og motion har siden 2007 haft en afdeling med Para-atletik. I starten af projektet var der kun tre udøvere i disciplinen Frame Running, dengang kaldet RaceRunning. Meget er sket siden og Para-atletik tæller i dag over 20 medlemmer i alle aldre og på alle niveauer, der dyrker Frame Running tre gange om ugen. Her er plads til alle, både eliteløbere og motionister. Vi har gennem årene udbygget samarbejdet med hovedforeningen Randers Freja atletik og motion, og er i dag en del af foreningen på lige fod med alle andre atleter.

Randers Freja atletik ønsker at give endnu flere muligheden for at dyrke atletik og blive en del af et dejligt fællesskab. Vi vil derfor gerne gøre opmærksom på, at der er mulighed for at dyrke andet end Frame Running hos os. Klubben holder lørdag den 12. marts fra kl. 10.00 – kl. 12.00 en Kom og Prøv dag for alle med et fysisk handicap, fysisk funktionsnedsættelse eller et synshandicap. Dagen foregår inden døre og det er gratis at deltage. Vi tilbyder kom og prøv i følgende discipliner: kuglestød, diskoskast, spydkast (siddende og stående), længdespring og kørestolsrace.
Frame Running og kørestolsrace har egne træningstider, mandag og onsdag fra 15.30 til 17.30 samt lørdag fra 10.00 til 12.00. Vælger du at dyrke en af de andre discipliner, kommer du på et træningshold med klubbens øvrige atleter helt på lige fod. Hos Randers Freja atletik og motion kommer du til en klub, der ser mennesket/atleten, før de ser handicappet og begrænsningerne.

Hvis du ønsker at prøve kræfter med atletikken, så kan du kontakte leder af Para-atletikken Susanne Braüner Ladefoged på tlf. 31 33 32 58 eller mail susprivat@live.dk

Fotos:
Helle Ladefoged er selv både udøver og træner.
Frame Running giver udøverne en fin mulighed for træning og motion.