Lokalpuljen 2024 er åben for ansøgninger

Kære lokalafdelinger

Så har Danske Handicaporganisationer (DH) åbnet for ansøgninger til Lokalpuljen 2024. Ansøgningsfristen er fredag d. 3. maj kl. 12.00.

Der kan søges støtte til aktiviteter, der har til formål at styrke det handicappolitiske arbejde. Det kan være kurser, temadage, møder med politikere og aktiviteter, der skaber synlighed om handicap i befolkningen. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Aktiviteten kan kombineres med socialt samvær, men der kan ikke søges til aktiviteter, der alene har et socialt formål.

DH har selv forslag til syv nemme kurser, hvor der er indgået en særlig prisaftale for honorar. De kan findes her: https://handicap.dk/lokalafdelinger/lokalpuljen/nemme-kurser

Hvis man søger inspiration til, hvilke slags arrangementer man kan søge til, så flere  lokalafdelinger masser af erfaring at dele ud af. Ønsker man at se, hvad de har haft af lokalpuljeaktiviteter, så skriv til en af kontaktpersonerne nederst i mailen, så sender vi en oversigt.

Der skal søges via DHs hjemmeside. Læs mere om puljen her:

https://handicap.dk/lokalafdelinger/lokalpuljen

Der kan søges til aktiviteter, der foregår i perioden fra den 1. december 2024 –31. november 2025.

PS: Specialkredse kan ikke søge, men kan jo indgå i et samarbejde med lokalafdelinger, som så kan søge, ligesom lokalafdelinger også kan søge til fælles arrangementer.

Ønsker du vores hjælp til en lokalpulje-ansøgning, så hjælper vi meget gerne. Kontakt en af nedenstående:

Katrine Ibsen Larsen, e-mail katrine@danskhandicapforbund.dk eller tlf. 28 34 12 20

Claus Jensen, e-mail claus@danskhandicapforbund.dk eller tlf. 92 82 22 02

Med venlig hilsen

Sekretariatet