Skulpturparken Blokhus

Gigantiske sandskulpturer med temaet “Fra istid til nutid” er temaet på årets sandskulptur festival i Blokhus. Imponerende og helt ubegribeligt arbejde.
Ud over skulpturer i sand er parken fyldt af kunst i alverdens former og materialer. Et virkelig seværdigt åndehul i sommervarmen
Alt er tilgængeligt: selv grusbelægningen i parken er okay at køre på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hygbar, Blokhus

HygBar i Blokhus burde egentligt hedde GinBar for jeg har aldrig set så mange forskellige gin på et sted: jordbær, lakrids, agurk, hindbær, rabarber, róse, cannabis, citrus og mange flere.
Stedet er lille, intimt og lige ind fra gaden, og selv om kommunen har godkendt toilettet som handicaptoilet var det meget svært for mig i forholdsvis lille manuel stol, at komme rundt på.
Men hygligt,- det var det

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blokhus Fiskerestaurant

2 kæmpe buffeter med alt hvad hjertet begærer af kolde og varme retter og et overdådigt dessert-orgie er hvad der venter dig hvis du vælger Blokhus Fiskerestaurant. Det kolde bord var lækker, veltilberedt og friskt, mens alt hvad jeg smagte fra det varme køkken var tørt og kedeligt. Tilgængelighed: Du kommer nemt ind i kørestol og underetagen er fornuftigt indrettet med et fint stort handicaptoilet. Den kolde buffet er på 1. sal uden elevator, men personalet vil gerne være behjælpelige med at hente mad.