Jubilæums-Jul og Åbent Hus

Indlæser Aktiviteter
  • Denne aktivitet er allerede afholdt.

Jubilæums-Jul og Åbent Hus

19. november 2022 kl 10:00 - 15:00

GAIA har jubilæum i år. GAIA Museum fejrer 20 og GAIA Akademi 10 år.

Der har været mange jubilæumsarrangementer i årets løb. Særudstilling med kunstnere fra både Bifrost og GAIA Akademi, Akademiets Efterårsudstilling, Jubilæumsudstilling med de seks første kunstnere på Akademiet, samt en fest for alle på GAIA, hvor musikken blev leveret eksklusivt af Johnny Hansen fra Kandis.

Kulminationen på det hele er JUBILÆUMS-JUL på GAIA. Det finder sted lørdag den 19. november fra kl. 10-15. Der er en stor tradition for julemarked på GAIA og i år bliver det ekstra festligt.
Der er åbent hus og gæsterne er meget velkomne både velkomne i caféen og i juleudstillingerne ved butikken og på GAIA Akademi – men i lige så høj grad også på værkstederne GAIA Grafisk, GAIA Design og Rammeværkstedet på husets 1. og 3. sal.

Der er original håndlavet julepynt fra de kreative værksteder, samt utraditionelle kunstværker og julekort og kunsthåndværk, som man ikke finder mage til andre steder.

GAIA har en helt unik verden at byde på, for eksempel har GAIA Akademi i år lavet kunstinstallationer i samarbejde med Skandinavisk Designhøjskole. Akademiets temaet er LYS, både i den forstand at julen også er en solhvervsfejring – det er årets vendepunkt, hvor solen begynder at få sine kræfter tilbage. Men også i form af lyset fra ledestjernen over Betlehem, som viste vej til Jesusbarnets fødsel. Og endelig det symbolske lys, vi tænder for hinanden gennem venskab og relationer.

I Café GAIA Papaya spiller de to glimrende og garvede musikere Torben Harbo og Ivan Sand fra deres enorme repertoire, som er bygget op gennem 44 år. Deres filosofi er, at ”Musikken skal have personlighed og sjæl, og den skal hovedsageligt være spillet af menneskehænder,” som de siger. De bevæger sig inden for flere musikalske stilarter: Folk, Rock, Blues og Swing.

Caféen har leget med den engelske juletradition for sausage rolls med forskelligt fyld. Så man kan nyde en lun og sprød tallerkenfuld af dem til et godt glas vin, øl eller vand – eller man kan holde sig i det søde hjørne med æbleskiver og gløgg.

Som altid er der fri entré og parkering ved døren.

I hele juleperioden tilbyder Café GAIA Papaya frokost med dagens lune ret alle hverdage kl. 11.30-13.15 og der er skruet ekstra op for julehyggen. Man kan også købe lækre småkager både til at nyde i caféen eller til at tage med hjem.

I forbindelse med JUL på GAIA kan du blandt andet møde GAIAs medarbejdere og personale, samt repræsentanter for GAIA Museums Venner, der er en selvstændig frivillig forening, der bakker op om GAIAs aktiviteter og formål.

Hvornår og hvor?
Lørdag den 19. november kl. 10-15
GAIA Museum Outsider Art og GAIA Akademi, Lene Bredahls Gade 10, 8900 Randers C.

Detaljer

Dato:
19. november 2022
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Pris:
Gratis

Sted

Gaia Museum
Lene Bredahls Gade 10
8900, Randers

Vi spørger dig ...

Covid19 - boostervaccination (nr. 4)
STEMSE RESULTAT

... hvad synes du?

Hvordan vil du foretrække smagninger, fx gin, vin eller øl foregår
STEMSE RESULTAT

Dansk Handicap Forbund Aarhus/Randers

DHF Aarhus/Randers er en lokalafdeling under vores fælles paraplyorganisation Dansk Handicap Forbund (DHF).

Vi har egen bestyrelse og økonomi. Vi lægger meget vægt på et tæt samarbejde med DHF og andre handicaporganisationer.

Vi er en forening/forbund der dækker alle typer fysiske handicaps og arbejder derfor så vidt muligt inkluderende for alle med fysiske funktionsnedsættelser.

Generalforsamlingen, som holdes hvert forår, er den øverste myndighed i DHF Aarhus/Randers afdelingen. Her vælger vi medlemmer til bestyrelsen og drøfter forslag til medlemsaktiviteter.

Back to top
Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK