Formindsk teksten Forstør teksten Print Sitemap Kontakt

Ølsmagning og foredrag med Torben Mathews


billede
29-02-2016

 ØLSMAGNING OG FOREDRAG I DHF Aarhus/Randers afd.

En af mine lidenskaber her i tilværelsen er og bliver ØL, og har været det, siden hine tider hvor denne civilisationens ældste drik blot repræsenteredes herhjemme ved en beskeden række enssmagende brakvandsbajere, og længe før det kom på mode og blev ophøjet til frankofilt, vinlignende snobbeobjekt.

Mine foredrag er en pæn blanding af seriøse indblik i øllets fortræffelige verden, ikke mindst i dets fascinerende historie, og stand-up underholdning med en lang række anekdoter fra mine mange studieture, der gerne skulle få tilhørere til at kunne trække på smilebåndene og ikke falde i søvn over lange, tekniske forklaringer.

Varigheden er typisk på ca. to timer, hvor man smager på otte forskellige bryg, der bestemt ikke kan opstøves på Føtex hylder. Denne aften vil byde på et udvalg af bryg fra mine seneste ”etniske smagninger” og rekognosceringsture i forbindelse hermed. Kom og prøv lidet kendte dråber fra forskellige lande som f.eks. Italien, Østrig, Frankrig, Holland og de Britiske Øer.

Vederlaget for at deltage er altomfattende, således at man blot behøver medtage overtøj (årstidsbetinget), penge til hjemturens taxa (tilstandsbetinget) samt eventuelt ægte- eller uægtefælle (humørbetinget)

Smagningen vil foregå på Lyngå skolen, fredag den 6. maj 2015, kl. 19.00

Pris kr. 100,- for medlemmer / kr. 150,- for ikke medlemmer / Hjælpere gratis.

Du kan læse mere om Torben Mathews her - http://www.torbenmathews.dk/

Gert Riis
Øvrige nyheder
Aarhus Kommunes handicappris 2017
05-12-2017
Boligministeren under pres
18-05-2017
Hjælp til Aarhus kommune:
02-11-2016
Tilbagebetaling af 600.000kr til mennesker med handicap
02-11-2016
Formand Rikke Kastbjerg | Østerby Allé 20 | 8310 Tranbjerg J | Telefon: 2022 0423 | E-mail: k@stbjerg.dk

Accesskeys  © Dansk Handicap Forbund - Århus afdelingen  Login