Formindsk teksten Forstør teksten Print Sitemap Kontakt

Handicapløb giver motion og livsglæde


billede
28-08-2013

Fredericia Kommune og Fredericia Løbeklub startede for tre år siden handicapløbet. Løbet skulle være en særlig event for udviklingshæmmede voksne, der var tilknyttet Fredericia Kommune.

Partnerskabet mellem kommunen og løbeklubben har udviklet sig gennem årene, og det har nu resulteret i, at alle handicappede i år kan tilmelde sig Hannerupløbet – både det særlige handicapløb og de øvrige distancer.

”Fredericia Løbeklubs store engagement i at gøre løb til noget for alle er enestående. Ingen andre steder findes der så bredt et løbeprogram på en løbsdag. Vi er glade for at være med i et samarbejde med en frivillig forening, der i den grad arbejder for at gøre Fredericia til byen for alle”, siger Charlotte Enevoldsen, leder af Voksen Handicap i Fredericia Kommune.

Bevægelse, samvær og livsglæde
Fredericia Kommunes voksenhandicapafdeling har som led i Hannerupløbet et særligt tilbud til borgere, der er tilknyttet bofællesskaber og beskæftigelses- og aktivitetssteder. Så ud over deltagelse i handicapløbet, så er der også fællesspisning og en holdkonkurrence i både fart og sammenhold.

”Handicapløbet i år har en helt særlig betydning for mange af vores deltagere. Det er fjerde gang, de skal løbe om kap, og de unge fra Ungdomskollegiet har i år ydet en særlig indsats. De har søgt midler, så de kunne engagere endnu flere frivillige og gøre løbet - og den efterfølgende forplejning - helt gratis for deltagerne fra Voksen Handicap”, fortæller Charlotte Enevoldsen.

Fakta om handicapløbet:

Handicapløbet er på 1 km og foregår på en strækning, som gør det muligt for alle, uanset handicap og evt. hjælpemiddel, at deltage i løbet.
Løbet afvikles den 25. august 2013 kl. 11.30 i skoven ved Hannerup
Handicapløbets primære fokus er glæde ved bevægelse, samvær og livsglæde. Alle, der deltager i løbet, er vindere og vil modtage en medalje.
Fredericia Løbeklub har i år åbnet løbet for alle handicappede, som kan tilmelde sig ved henvendelse til løbsledelsen på selve løbsdagen. Distancerne er: Børneløb, Handicapløb, 4,5 km, 9,6 km og 21,1 km løb.
Fredericia Løbeklub har i år gjort arrangementet til en folkefest med hoppeland, levende musik og mulighed for massage.
Vi forventer mellem 80 og 100 deltagere i Handicapløbet.
 

Fra http://www.fredericiaavisen.dk/site/da/Avis/news/show/10544

 

Lagt ind d. 19. aug af Marie-Louise
Øvrige nyheder
Aarhus Kommunes handicappris 2017
05-12-2017
Boligministeren under pres
18-05-2017
Hjælp til Aarhus kommune:
02-11-2016
Tilbagebetaling af 600.000kr til mennesker med handicap
02-11-2016
Formand Rikke Kastbjerg | Østerby Allé 20 | 8310 Tranbjerg J | Telefon: 2022 0423 | E-mail: k@stbjerg.dk

Accesskeys  © Dansk Handicap Forbund - Århus afdelingen  Login